Παγκόσμια Ημέρα Υγείας | Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ μοιράζει σε επισκέπτες του και νοσηλευομένους Safety Kit από την MasterFold

07-04-21 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Ο εφετινός εορτασμός έχει ως κεντρικό θέμα το  «Μαζί για έναν πιο δίκαιο, και υγιέστερο κόσμο», με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να καλεί τους ηγέτες σε όλον τον κόσμο να διασφαλίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Για τη σημερινή ημέρα ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ επέλεξε να μοιράσει σε όλους τους επισκέπτες και νοσηλευομένους ένα πλήρως προσαρμοσμένο Safety Kit δίνοντας το παρόν στην Παγκόσμια Hμέρα Υγείας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, εμπιστευόμενος την παραγωγή αυτού του Kit στην MasterFold.

Ο ΠΟΥ υπογραμμίζει ότι ο κόσμος είναι άνισος και στο ζήτημα της υγείας και όπως έδειξε η πανδημία COVID-19, κάποιοι άνθρωποι έχουν καλύτερη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας από άλλους, λόγω των συνθηκών υπό τις οποίες γεννιούνται, μεγαλώνουν, ζουν, εργάζονται και γερνούν. Αυτό οδηγεί σε ασθένειες και θανάτους, που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, εάν οι κυβερνήσεις διασφάλιζαν  συνθήκες διαβίωσης και εργασίας που συμβάλλουν στην καλή υγεία.

Η υγεία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Κάθε άτομο αξίζει να ζήσει μια υγιή ζωή ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, την εθνικότητα, την αναπηρία, την οικονομική κατάσταση ή την απασχόληση.

Στα 50 χρόνια λειτουργίας του, το ΥΓΕΙΑ έδωσε και συνεχίζει να δίνει το βήμα στην ανάπτυξη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Ελλάδα, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του βασικού πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση ενός υγιούς τοπίου στο οποίο κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια