Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο: Διαγωνισμός ύψους 1,3 εκατ. για μίσθωση 150 κλινών σε ξενοδοχείο

07-12-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκήρυξε  ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό άνω των ορίων μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων με σκοπό την ανάδειξη αναδόχου για την σύναψη σύμβασης για την «Μίσθωση κλινών ξενοδοχείου (75 δίκλινα δωμάτια - 150 κλίνες) για την προσωρινή μετεγκατάσταση φοιτητών του ΕΚΠΑ της Β ΦΕΠΑ με κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής για το σύνολο των αιτούμενων υπηρεσιών.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται έως του ποσού των 1,3 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ και του Φόρου Διαμονής για το χρονικό διάστημα 30 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν/παρέχουν:

α) μέσο ειδικό ετήσιο κύκλο εργασιών για τις χρήσεις των τριών τελευταίων ετών (2017, 2018, 2019) ή για όσο διάστημα ασκούν την επιχειρηματική τους δράση εφόσον είναι μικρότερο των τριών ετών, κατ’ ελάχιστον ίσο με το 40% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης, χωρίς τον Φ.Π.Α., δηλαδή: αριθμός ετών (3 έτη: 2019, 2018, 2017) μέσος ειδικός κύκλος εργασιών 460.176,99 ευρώ.

β) Βεβαίωση αναγνωρισμένου πιστωτικού ιδρύματος για την πιστοληπτική ικανότητα του οικονομικού φορέα έκδοσης των τελευταίων δεκαπέντε ημερών προ της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προσφορών τουλάχιστον ίση με ποσοστό 40% επί της εκτιμώμενης αξίας του τιμήματος, χωρίς τον Φ.Π.Α., από το οποίο ποσό τουλάχιστον ίσο με 30% θα αφορά σε χρηματοδότηση και ποσό τουλάχιστον ίσο με 70% θα αφορά σε εγγυητικές επιστολές.

γ) Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης ίση με το 100% της εκτιμώμενης αξίας.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη του https://www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., ορίζεται η Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:30 μ.μ. Η αποσφράγιση των προσφορών, θα γίνει ηλεκτρονικά, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 από την Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του διαγωνισμού.

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων