ΠΟΕΕΤ: Διευκρινίσεις για το επίδομα ειδικού σκοπού στους ανέργους του Επισιτισμού - Τουρισμού

20-11-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Διευκρινίσεις σε σχέση με το πώς θα καταβληθεί το επίδομα/ αποζημίωση ειδικού σκοπού στους ανέργους του κλάδου του Επισιτισμού/ Τουρισμού, ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΠΟΕΕΤ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ...

-Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) και αίτηση για το ταμείο ανεργίας από 01/11/2020 και μετά δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ.

-Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) αλλά είχαν απολυθεί 30/09/2020 και είχαν ήδη κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας και έκδοση κάρτα ανεργίας που εκδόθηκε με ημερομηνία λύσης εργασιακής σχέσης 30/09/2020 ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ και αντιστοίχως θα απορριφθεί η συνδεόμενη με το δελτίο αυτό επιδότηση τακτικής ανεργίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. Επομένως όσοι ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο ανεργίας με ημερομηνία απόλυσης την 31/10/2020.

-Όσοι έκαναν αίτηση για την αποζημίωση ειδικού σκοπού (534€) και έκαναν και αίτηση για το επίδομα ανεργίας και ήδη έχουν πληρωθεί θα συμψηφιστεί με την επόμενη δόση του ΟΑΕΔ όταν ξεκινήσει κανονικά να επιδοτούνται εκ νέου από τον ΟΑΕΔ.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι