Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Μυτιλήνη

02-07-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό για τη μίσθωση 23 κλινών για τη στέγαση των φοιτητών/-τριών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής των κλινών έως και την 30 Σεπτεμβρίου 2023, μη συμπεριλαμβανομένων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου του εκάστοτε έτους, με δικαίωμα παράτασης για 2 μήνες ακόμη.

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για 23 κλίνες, και για το παραπάνω χρονικό διάστημα, ανέρχεται στις  144.900 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του χαρτοσήμου ή Φ.Π.Α. και κάθε άλλου φόρου καθώς και των εξόδων ηλεκτροδότησης, κλιματισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης και διαδικτύου.

Το προς μίσθωση ακίνητο (ξενοδοχείο/ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια ή διαμερίσματα), θα πρέπει να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Μυτιλήνης έως ακτίνα 15 χιλιομέτρων προσεγγιστικά, από το κέντρο της πόλης, να έχει κατά το δυνατόν εύκολη πρόσβαση από και προς τα άλλα κτίρια του Ιδρύματος, καθώς και να διαθέτει άδεια λειτουργίας του Ε.Ο.Τ. σε ισχύ.

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη (Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, 81100 Μυτιλήνη). Η ημερομηνία και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η Δευτέρα 13 Ιουλίου  και 12:00 μ.μ. στο γραφείο του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μυτιλήνης, Λόφος Πανεπιστημίου, Κτήριο Διοίκησης, Μυτιλήνη.

διαβάστε ακόμα

«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά