Tο Twitter απαγορεύει τα «μη επείγοντα» επαγγελματικά ταξίδια, εξαιτίας του κορωνοϊού

03-03-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Twitter ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει όλες τις «μη επείγουσες επιχειρηματικές εκδηλώσεις», συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης συνέντευξης του CEO Jack Dorsey, αυτό το μήνα, στο συνέδριο Southwest στο Τέξας, λόγω κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω συνέδριο συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ετήσια συνέδρια τεχνολογίας στον κόσμο και μέχρι στιγμής έχει αντισταθεί στις κλήσεις για ακύρωση. Το Twitter αναφέρει επίσης ότι η πολιτική που ακολουθείται είναι αποτελεσματική και θα συνεχιστεί έως ότου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ή τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων κρίνουν σκόπιμο να αποφύγουν τα προληπτικά μέτρα πανδημίας ή όταν γίνει διαθέσιμο το εμβόλιο. «Στόχος μας είναι να μειώσουμε τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού σε οποιοσδήποτε στο Twitter ή να εξαπλωθεί άσκοπα ο ιός. Είναι σημαντικό να λάβουμε αυτά τα προληπτικά μέτρα για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους και να ελαχιστοποιήσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού», επεσήμανε στην ανακοίνωσή του το Twitter.

διαβάστε ακόμα

Τουρισμός | Οι Δήμοι του Νοτίου Αιγαίου διεκδικούν την είσπραξη του Τέλους για την κλιματική κρίση
Συνέδριο στη Ρόδο | «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»
Τουριστικοί πράκτορες από την Ολλανδία και το Βέλγιο σε ταξίδι εξοικείωσης στην Αρκαδία
Τουρισμός | Η Αθήνα στις φθηνότερες πόλεις για τα city breaks των Βρετανών - Τι δείχνει η έρευνα του Post Office Travel Money
LE MONDE diplomatique: «Η υπόθεση Μπελέρη» και η τουριστική ανάπτυξη στην αλβανική ριβιέρα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια της έκθεσης «Pablo Picasso
12 δημοσιογράφοι και travel bloggers από την Ολλανδία στην Κρήτη
Σκιάθος | Τουριστική προβολή στο εξωτερικό μέσω πρέσβεων
Τουρισμός: Σχεδόν 40 εκατ. αφίξεις στην Ελλάδα το 2028 - Οι κίνδυνοι από τον υπερτουρισμό
"Έκρηξη" νέων ξενοδοχείων στην Ισπανία – Θα ανοίγει ένα κάθε 4 ημέρες μέχρι το 2025