Αμερικανικό πρακτορείο: Αναδείξτε τη γυναίκα της ζωής σας και κερδίστε πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα

24-02-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο σπεσιαλίστας στις πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα, Unforgettable Greece, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια, λάνσαρε τον διαγωνισμό «Αξέχαστη Γυναίκα» με αφορμή της Ημέρας της Γυναίκας η οποία γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός προσφέρει την ευκαιρία σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να υποβάλλουν ιστορίες γυναικών των οποίων τα επιτεύγματα δε μπορούν να αναδειχθούν διαφορετικά.

Η εταιρία ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να θέσουν υποψηφιότητα για λογαριασμό της μητέρας, της αδελφής, της φίλης, της συντρόφου, της συνεργάτιδας ή οποιασδήποτε γυναίκας διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες με το δικό της τρόπο.

Οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά, όπως αναφέρεται στην περιγραφή του διαγωνισμού: Είτε τις θαυμάζετε για την επιτυχία τους, είτε καταβάλλουν προσπάθειες για τις υπόλοιπες γυναίκες, είτε άλλες που γενναία ανταπεξέρχονται των δυσκολιών, είτε επιδίδονται σε φιλανθρωπικό έργο προς όφελος της τοπικής τους κοινωνίας, είτε απλώς είναι γυναίκες που κάνουν την καθημερινότητά σας ξεχωριστή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια φόρμα στην οποία θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους η πρότασή τους συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για την υποψηφιότητα μιας γυναίκας, με προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 23 Μαρτίου του 2020.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα πολυτελές ταξίδι οκτώ διανυκτερεύσεων στην Ελλάδα, με περιήγηση στα ελληνικά νησιά, για δύο άτομα, με στάσεις στην Αθήνα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, για τον Οκτώβριο του 2020. Το ταξίδι θα περιλαμβάνει διαμονή σε πολυτελές B&B, γκουρμέ food tour στην Αθήνα, ιστιοπλοϊα στη Σαντορίνη με φαγητό και ποτό, σαφάρι με τζιπ στη Μύκονο και ιδιωτικές μεταφορές καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour