ΠΑΣΥΔΑ: Webinar για κρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω Google χωρίς προμήθεια

20-02-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) οργανώνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στις 17.00 το απόγευμα το πολύ δημοφιλές σεμινάριο: "Commission Free Offline Bookings by Google - Διαδικασία & Tips" για όσους μισθώνουν ακίνητα σε τουρίστες.

Το σεμινάριο θα γίνει με την μορφή του webinar και οι ενδιαφερόμενοι μποροούν να το παρακολουθήσουν μέσω της επίσημης πλατφόρμας του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Όπως είναι γνωστό, εκτός από τις online πλατφόρμες (Airbnb, Booking, HomeAway, Expedia, κλπ) υπάρχει και ο offline τρόπος κρατήσεων.

Σε αυτή την περίπτωση οι κρατήσεις που γίνονται με αυτό τον τρόπο δεν καταχωρούνται στο Μητρώο Βραχυχρόνιας Διαμονής αλλά στο Taxis.

Offline κρατήσεις μπορούν να υπάρξουν με πολλούς τρόπους όπως διαφήμιση με αγγελία, από στόμα σε στόμα, μέσω συστάσεων, κ.λ.π.

Ο περισσότερο ενδεδειγμένος όμως τρόπος, ο οποίος είναι και ο περισσότερο επαγγελματικός, όπως τονίζει ο ΠΑΣΥΔΑ, είναι η καταχώρηση του ακινήτου στο Google μέσω του Google Maps & Google My Business.

Ετσι δίνεται η δυνατότητα, σε όσους αναζητούν ακίνητο για κράτηση στην περιοχή, να βρίσκουν εύκολα και να επικοινωνούν απ’ ευθείας με το ακίνητο

Η διαδικασία για την καταχώρηση του ακινήτου στο Google μπορεί να φαίνεται δύσκολη αλλά είναι πολύ απλή και γίνεται με απλά βήματα που θα παρουσιαστούν στο webinar.

Μετά την καταχώρηση του ακινήτου στο Google, υπάρχει η δυνατότητα για όσες διαφημίσεις επιθυμεί ο καθένας για την κάλυψη κενών.

Όλα αυτά, όπως αναφέρει ο ΠΑΣΥΔΑ, βοηθούν για κρατήσεις εκτός πλατφόρμας χωρίς καμία προμήθεια και για τον πελάτη, που χρεώουν οι πλατφόρμες. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που όλο και περισσότεροι αναζητούν καταλύματα μέσα από το Google.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο