Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού: Διαγωνισμός για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών

18-02-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

ο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, ενδεικτικού προϋπολογισμού 30.000 ευρώ με ΦΠΑ για υπηρεσίες μεταφοράς και φιλοξενίας στο πλαίσιο της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Μαίου.

Η σύμβαση μεταξύ άλλων αφορά σε 30 αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής. Επίσης, αφορά σε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 4 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 3.000 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη (κύρια είσοδος των εγκαταστάσεων ΔΕΘ HELEXPO). Επίσης, αφορά σε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία  σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 3 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 1.800 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη.

Οι προσφορές θα  υποβάλλονται στην ηλεκτρονική υποβολή στο ΕΣΗΔΗΣ (διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr). Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών προσφορών ορίσθηκε η 26η Φεβρουαρίου και ώρα 17.00. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίσθηκαν η 3η Μαρτίου και 09:00 π.μ.

 

 

διαβάστε ακόμα

Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ
Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.
Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters
Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024
ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες
KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού