Booking.com: Χρηματοδότηση για τη στήριξη της αειφόρου διαμονής το 2020

29-01-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Booking Booster 2020 της Booking.com, το οποίο στηρίζει λύσεις στα αειφόρα ταξίδια.

Πρόκειται για την τέταρτη χρονιά του προγράμματος και φέτος θα δοθεί έμφαση αποκλειστικά στη θεματική της αειφόρου διαμονής. 

Το πρόγραμμα θα φέρει κοντά start-up, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και καταλύματα όλων των ειδών με σκοπό να εξερευνήσουν λύσεις στη  μετάβασή τους στην αειφορία.

Οι συμμετέχοντες με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των καταλυμάτων, θα διεκδικήσουν χρηματοδότηση ύψους 2,6 εκατ. ευρώ από τη Booking.com.

Αφορμή για τη στόχευση του εφετινού προγράμματος αποτέλεσε πρόσφατη έρευνα της Booking.com, η οποία έδειξε οτι το 82% των καταλυμάτων που συνεργάζονται με την πλατφόρμα επιθυμούν να συνεργαστούν στο δρόμο προς την αειφορία καθώς και οτι το 87% των διεθνών ταξιδιωτών θεωρούν σημαντική την αναζήτηση αειφόρων καταλυμάτων στα ταξίδια τους.

Το 2020 Booking Booster αποτελείται από 2 συμπληρωματικά 10ήμερα προγράμματα αποκλειστικά για την αειφόρα διαμονή: Το ένα θα διεξαχθεί το Μάιο για οργανισμούς με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν τα καταλύματα να γίνουν πιο αειφόρα, και το άλλο τον Σεπτέμβριο για τα ίδια τα καταλύματα, συμπεριλαμβανομένων και όσων ξεκινούν την πορεία τους στο δρόμο της αειφορίας.

Οι συμμετέχοντες και των δύο προγραμμάτων θα πραγματοποιήσουν ζωντανές παρουσιάσεις στο φινάλε του Booking Booster τον Σεπτέμβριο όπου θα διεκδικήσουν τη χρηματοδότηση.

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες