Μετοχικό Ταμείο Nαυτικού: Κατακύρωση διαγωνισμού για μίσθωση κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας

03-01-20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Μετοχικό Ταμείο Nαυτικού αποδέχθηκε τα αποτελέσματα Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού και κατακύρωσε την εκμίσθωση κτιρίου (Σταθμού Αυτοκινήτων), επί της οδού Σίνα 20 στο κέντρο της Αθήνας, στην εταιρεία «ΞΑΝΘΑΚΟΣ – ΤΖΙΜΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει επί της οδού Ι. Μεταξά 1-4, Παραλία Πιερίας έναντι ετήσιου μισθώματος 228.000 ευρώ ή 19.000 ευρώ ανά μήνα, άνευ τέλους χαρτοσήμου.

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 12 έτη με δυνατότητα παράτασης για άλλα 12 έτη. Η μισθώτρια εταιρεία θα πραγματοποιήσει εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης του μισθίου.

Το μηνιαίο μίσθωμα των 19.000 ευρώ επιβαρύνεται με τα αντίστοιχα τέλη χαρτοσήμου, όπως κάθε φορά νομότυπα καθορίζονται στο σύνολό τους (κατά τον παρόντα χρόνο φόρο χαρτοσήμου και ΟΓΑ χαρτοσήμου συνολικού ποσοστού 3,6% επί του εκάστοτε ισχύοντος μηνιαίου μισθώματος).

Η καταβολή του μισθώματος διαμορφώνεται ως εξής:

Για το πρώτο έτος μέχρι και τη συμπλήρωση του, καταβολή 10% του ετήσιου μισθώματος, ήτοι 22.800 ευρώ και 1.900 ευρώ ανά μήνα.

Για το δεύτερο έτος μέχρι και τη συμπλήρωση του, καταβολή 30% του ετήσιου μισθώματος, ήτοι 68.400 ευρώ και 5.700 ευρώ ανά μήνα.

Για το τρίτο έτος μέχρι και τη συμπλήρωση του, καταβολή 50% του ετήσιου μισθώματος, ήτοι 114.000 ευρώ και 9.500 ευρω ανά μήνα.

Για το τέταρτο έτος μέχρι και τη συμπλήρωση του, καταβολή 70% του ετήσιου μισθώματος, ήτοι 159.600 ευρώ και 13.300 ευρώ ανά μήνα.

Από το πέμπτο έτος μέχρι και τη λήξη της μίσθωσης, καταβολή 100% του ετήσιου μισθώματος, ήτοι 228.000 ευρώ και 19.000 ευρώ ανά μήνα.

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι