Διαγωνισμός για υπηρεσίες διαμονής σε ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

19-12-19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προκήρυξε διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, ενδεικτικού προϋπολογισμού 70.000 ευρώ μη περιλαμβανομένου του ΦΠΑ για την ανάθεση υπηρεσιών φιλοξενίας για τη διοργάνωση του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 15 Μαρτίου.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών προσφορών ορίσθηκε η 8η Ιανουαρίου και ώρα 17:00. Οι προσφορές θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική υποβολή στο ΕΣΗ∆ΗΣ (διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) και εντός τριών εργασίμων ημερών μετά την ηλεκτρονική υποβολή, προσκομίζονται στα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην Αθήνα, ∆. Αρεοπαγίτου 7, ΤΚ 11742 τα έγγραφα που απαιτούνται.

Οι περισσότερες διανυκτερεύσεις θα πρέπει να γίνουν σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 4 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 500 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, είτε από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον, είτε από τις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονται προβολές και άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ.

 

 

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο