Revival: Δυναμική παρουσία και το 2019 στην 6η Athens International Tourism Expo

09-12-19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Δυναμική ήταν και το 2019 η παρουσία της Revival στην 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.

Οι Σύμβουλοι της Revival υποδέχτηκαν το κοινό και τους επαγγελματίες τουρισμού για να συζητήσουν τις ανάγκες τους και να διαμορφώσουν εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις με τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία. Το διαδραστικό περίπτερο της Revival επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της εταιρίας καθώς και για συζητήσεις με τα στελέχη αναφορικά με τα ζητήματα του κλάδου. 

Η Revival, πιστή στο όραμά της να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, επενδύει στους ανθρώπους της, εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας, αναλύει και ερμηνεύει τα δεδομένα, προτείνοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα λειτουργίας. Για περισσότερο από 20 χρόνια, ενδυναμώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με τον τουρισμό ως προστιθέμενη αξία.

Το περίπτερο της Revival επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων οι κκ Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, η κα Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του ΕΟΤ και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος επιχειρηματιών και διεθνών επισκεπτών.

Η Revival θα συνεχίσει να είναι leader στις εξελίξεις που αφορούν την συμβουλευτική προστιθέμενης αξίας και διαμορφώνοντας εξειδικευμένες λύσεις και προγράμματα για τον Τουρισμό και τους επαγγελματίες του. 

Σχετικά με τη Revival Consulting Services S.A.

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Revival Consulting Services S.A. προσφέρει τεχνογνωσία, παρέχοντας Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής, σε συνδυασμό με Αξιόπιστες Λύσεις βασισμένες σε εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας. Με βασικό γνώμονα την ολιστική προσέγγιση, εξειδικευόμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών 360° με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό, χαράσσοντας σταθερά ανοδική πορεία. Βελτιώνουμε την παραγωγικότητα, επαναπροσδιορίζοντας τις διαδικασίες στη βάση τους, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους υλοποίησης και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα. Περισσότερα στοιχεία για εμάς μπορείτε να βρείτε στο www.revivalsa.com.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο