Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Βίγλας - Πισοδερίου

09-12-19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση της χρήσης και Εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου την περίοδο 2019-20 με απευθείας ανάθεση σε Εταιρεία, κατόπιν έρευνας αγοράς και διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς.

Η πλειοδοτική δημοπρασία θα είναι προφορική και φανερή και θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. (κατάθεση δικαιολογητικών από 09.00 έως 10.00 π.μ.),ενώπιον της επιτροπής που έχει οριστεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ημιώροφου του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Το ελάχιστο μίσθωμα, ως τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία, για την παραπάνω χρονική περίοδο, ορίζεται στο ποσό των 40.000 ευρώ το οποίο θα καταβληθεί το 50% με την υπογραφή της σύμβασης και έως 31-1-2020, δηλαδή 20.000 ευρώ και το υπόλοιπο 50% θα κατατεθεί με την έναρξη του 2ου έτους της σύμβασης και έως 31-12-2020.

Η εγγύηση Συμμετοχής στον εν λόγω πλειοδοτικό διαγωνισμό, ορίζεται στο 10% του ελάχιστου τιμήματος, δηλαδή 4.000 ευρώ και υποβάλλεται στην Επιτροπή κατά την ώρα της δημοπρασίας. Η εγγυητική επιστολή Καλής εκτέλεσης ορίζεται στο 10 % επί του επιτευχθέντος μισθώματος. Η Μισθώτρια υποχρεούται να παραχωρεί δωρεάν τις εγκαταστάσεις στην εκμισθώτρια δύο φορές το χρόνο για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων διάρκειας το πολύ 2 ημερών την κάθε φορά. Η εκμισθώτρια υποχρεούται να ενημερώσει το μισθωτή για τις εκδηλώσεις τουλάχιστον 3 μέρες νωρίτερα.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο