Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο εξωτερικό

29-10-19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος EUROSCOLA προκειμένου να επιλεγεί η χαμηλότερη προσφορά για τη μεταφορά 24 μαθητών Λυκείου και 3 συνοδών εκπαιδευτικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Στρασβούργο) από 4 έως 6 Δεκεμβρίου.

Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν:

Μετακίνηση: Μετακίνηση από και προς το Στρασβούργο αεροπορικώς. Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πρέπει να είναι καθορισμένες. Οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα νησιά μόνιμης κατοικίας τους θα γίνουν αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς κατά περίπτωση. Οι μετακινήσεις θα γίνονται με λεωφορεία που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης μαθητών και συνοδών, βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Πρέπει να υπάρχει λεωφορείο διαθέσιμο για κάθε μετακίνηση και μεταφορικό μέσο επί 24ώρου βάσεως για περίπτωση ανάγκης. Θα πρέπει να υπάρχει επίσημος ξεναγός και έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου.

Διαμονή σε ξενοδοχείο: Η χρονική διάρκεια της μετακίνησης θα είναι 3 ημέρες (4, 5 και 6 Δεκεμβρίου). Στο Στρασβούργο θα γίνουν δύο διανυκτερεύσεις 4 και 5 Δεκεμβρίου  για τις οποίες πρέπει να υπάρχει πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα των μετακινούμενων (ξεναγήσεις, επισκέψεις κ.λπ.) έχοντας υπόψη ότι η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 5η Δεκεμβρίου  στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης και να είναι κατηγορίας 3 ή 4 αστέρων. Τα δωμάτια των μαθητών θα είναι δίκλινα ή τρίκλινα και των συνοδών καθηγητών μονόκλινα. Το ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει καθημερινή ημιδιατροφή (πρόγευμα και δείπνο). Στην προσφορά θα υπάρχει το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου.

Η υποβολή των προσφορών από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να γίνει έως την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Τα ταξιδιωτικά γραφεία καλούνται να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους αποκλειστικά ταχυδρομικά με ταχυμεταφορά (courier) στη διεύθυνση Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου – Ομήρου 15 και Εστίας 2 – 84100 Σύρος.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός