Πρόσκληση για ταξιδιωτικές υπηρεσίες εκπαιδευτικής εκδρομής στο Στρασβούργο

08-10-19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Βορείου Αιγαίου απηύθηνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε Γραφεία Γενικού Τουρισμού, με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με τη μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών του Βορείου Αιγαίου προς και από το Στρασβούργο για την Ημερίδα Euroscola της 14ης Νοεμβρίου 2019.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση  θα εκπροσωπηθεί από 24 μαθητές Λυκείου και 3 συνοδούς εκπαιδευτικούς στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι προσφορές θα κατατεθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου, Ελευθερίου Βενιζέλου 26, 81132, Μυτιλήνη, με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι.

Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης και να είναι κατηγορίας 3 ή 4 αστέρων (δεκτές εναλλακτικές προσφορές). Τα δωμάτια των μαθητών να είναι κατά προτίμηση δίκλινα και των συνοδών εκπαιδευτικών μονόκλινα. Το ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει καθημερινή ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο). Στην προσφορά θα υπάρχει το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι