Διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου στο κέντρο της Αθήνα και για ξενοδοχείο

10-09-19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανελλήνιου Ιερoύ Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, επαναπροκήρυξε  δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, προς εκμετάλλευση και αξιοποίηση, διά μακροχρόνιας εκμίσθωσης με εργασίες ανακατασκευής και ριζικής ανακαίνισης, του ακινήτου ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 32 στο κέντρο της Αθήνας, προερχόμενο εκ της κληροδοσίας Αικατερίνης Βερσή.

Οι προσφορές θα αποσταλούν στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου – ΤΚ 842 00 – Τήνος, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών, αφού προηγούμενα με δική τους φροντίδα κι επιμέλεια ενημερωθούν για την ημερομηνία που αυτή θα πραγματοποιηθεί. Πρόκειται για διατηρητέο ακίνητο, επιφανείας του οικοπέδου του 221,09 τ.μ.

Σύμφωνα με έκθεση εκτιμήσεως αγοραίου μισθώματος, πιστοποιημένου Γραφείου Εκτιμήσεως Ακινήτων, η μηνιαία μισθωτική απόδοση των προαναφερομένων οριζοντίων ιδιοκτησιών εκτιμήθηκε στο συνολικό ποσόν των 3.000 ευρώ και το κόστος ανακατασκευής στο αναγκαίο ποσό των 250.000 ευρώ συνολικά.

Με βάση τα ανωτέρω δεδομένα οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να πλειοδοτήσουν για:

- Διάρκεια μίσθωσης 15 ετών, με ελάχιστο προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα το ποσόν των 1.700 ευρώ, το οποίο θα αρχίσει να καταβάλλεται ευθύς μετά την πάροδο 18 μηνών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ή και για

-Διάρκεια μίσθωσης 20 ετών με ελάχιστο προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα, το ποσόν 2.000 ευρώ, το οποίο επίσης θα αρχίσει να καταβάλλεται ευθύς μετά την πάροδο 18 μηνών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Οι συμμετέχοντες στην δημοπρασία δύνανται να πλειοδοτήσουν, επιπλέον του άνω ελαχίστου καθοριζομένου μηναίου μισθώματος, οιασδήποτε ή και των δύο προαναφερόμενων εναλλακτικώνπροτάσεων, προσδιορίζοντας επακριβώς την κάθε επιλεγόμενη εναλλακτική πρόταση διάρκειας της μίσθωσης και το προσφερόμενο γι’ αυτήν μηνιαίο μίσθωμα. Ομοίως υποχρεούνται να τηρήσουν την αναφερόμενη σε κάθε εναλλακτική πρόταση διάρκεια της μίσθωσης (15 ή 20 ετών), διαφορετικά η προσφορά τους είναι απαράδεκτη.

Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί, ως επαγγελματική στέγη ήτοι, για οποιαδήποτε δραστηριότητα κι ενδεικτικά, ως εμπορικό πολυκατάστημα ή καταστήματα, γραφεία, ή χώρος εστίασης ή κατάλυμα παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών διαμονής, μουσικής ή θεατρικής σκηνής κλπ. απαγορευμένης ρητά της χρήσεως του ως οίκου ανοχής & λοιπών παρεμφερών δραστηριοτήτων και χρήσεων, γραφείων συνδέσμων φιλάθλων, ή πολιτικών κομμάτων και παρεμφερών οργανώσεων. Σε κάθε προσφορά πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η προτεινόμενη χρήση του μισθίου.

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων