Mέγαρο Μουσικής: Διαγωνισμός για τη διαμονή καλλιτεχνών σε ξενοδοχεία

27-02-19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Μέγαρο Μουσικής προκήρυξε διαγωνισμό για τη παροχή υπηρεσιών διαμονής σε ξενοδοχεία με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Η προς υπογραφή σύμβαση υποδιαιρείται σε 2 τμήματα: Το πρώτο τμήμα αφορά στην παροχή Υπηρεσιών διαμονής καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην παραγωγή του Μεγάλου «MUSICA AETERNA» για το διάστημα από 15/04/2019 έως 17/04/2019 εκτιμώμενης αξίας συμπεριλαμβανομένων κάθε είδους νόμιμων κρατήσεων και φόρων, πλην Φ.Π.Α 32.598,13 ευρώ. Το δεύτερο τμήμα αφορά στην  παροχή Υπηρεσιών διαμονής καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην παραγωγή του Μεγάρου ANNE-SOPHIE MUTTER / CHAMBER ORCHESTRA VIENNA-BERLIN για το διάστημα από 19/05/2019 έως 21/05/2019 εκτιμώμενης αξίας συμπεριλαμβανομένων κάθε είδους νόμιμων κρατήσεων και φόρων πλην Φ.Π.Α.3.876,53 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους, εντός αποκλειστικής προθεσμίας έως τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ.  Η υποβολή των προσφορών γίνεται στο πρωτόκολλο του Μεγάρου Μουσικής στην έδρα του (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, 115 21 Αθήνα) από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις εργάσιμες μέρες από 10.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι