Διαγωνισμός για 800 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

24-12-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προκήρυξε  ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, ενδεικτικού προϋπολογισμού 70.000 ευρώ για την ανάθεση υπηρεσιών φιλοξενίας στο πλαίσιο της διοργάνωση του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ αυτών, που ζητούνται, είναι 500 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δίκλινα δωμάτια για μονόκλινη χρήση με πρωινό, στο διάστημα από 1 έως 10 Μαρτίου 2019, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 500 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, είτε από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον, είτε από τις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονται προβολές και άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ. Επίσης, ζητούνται 300 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δίκλινα δωμάτια για μονόκλινη χρήση με πρωινό, στο διάστημα από 1 έως 10 Μαρτίου 2019, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από χίλια διακόσια (1.200) μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ηλεκτρονικών προσφορών ορίσθηκε η 11η Ιανουαρίου, ώρα 17:00. Οι προσφορές υποβάλλονται στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr και εντός 3 εργασίμων ημερών μετά την ηλεκτρονική υποβολή, προσκομίζονται στα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην Αθήνα, Δ. Αρεοπαγίτου 7, ΤΚ 11742 τα έγγραφα που απαιτούνται.

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων