Νέα εποχή για την TripAdvisor – Τι αλλάζει από σήμερα

13-11-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

To νέο της πρόσωπο παρουσιάζει από σήμερα η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, TripAdvisor, στους ταξιδιώτες, ενσωματώνοντας λειτουργίες που παραπέμπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την εξερεύνηση, αποθήκευση και κοινοποίηση ταξιδιωτικών προτάσεων. 

Η πλατφόρμα, με περισσότερες από 702 εκατ. ταξιδιωτικές κριτικές και σχεδόν μισό δισ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, πριν μια δεκαετία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες αναζητούν και προγραμματίζουν τις διακοπές τους, και τώρα προσφέρει νέες δυνατότητες πληροφόρησης των ταξιδιωτών απευθείας από άλλους ταξιδιώτες και ειδικούς τους οποίους μπορούν να ακολουθούν, στο πρότυπο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η TripAdvisor εκτιμά ότι με την εισαγωγή των νέων αυτών λειτουργιών κοινωνικής δικτύωσης, οι ταξιδιώτες θα καταφέρνουν να προγραμματίζουν καλύτερα τα ταξίδια τους εντοπίζοντας εύκολα τα ιδανικά για αυτούς ξενοδοχεία, εμπειρίες και εστιατόρια.

Οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν από σήμερα πρόσβαση σε εμπνευσμένα βίντεο, φωτογραφίες, άρθρα κτλ φίλων και συγγενών αλλά και πάνω από 1.000 brand και προσωπικοτήτων της βιομηχανίας.

Στη νέα λειτουργία της πλατφόρμας, Trips, οι ταξιδιώτες θα συνεργάζονται με άλλους, αποθηκεύοντας, οργανώνοντας, κοινοποιώντας και δημιουργώντας λίστες ή αναλυτικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς που θα αναδεικνύουν τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία, εστιατόρια και εμπειρίες ενός προορισμού.

Οι νέες δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας κοινότητας ακολούθων της αρεσκείας κάθε χρήστη, την πρόσβαση σε ταξιδιωτικές συμβουλές άμεσα από το προσαρμοσμένο από κάθε χρήστη news feed, τη δημιουργία ταξιδίων ορατών σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων και τη δυνατότητα έμπνευσης για ταξίδια από προτάσεις φίλων και συγγενών.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»