Διαγωνισμός για την μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια

12-11-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας προκήρυξε τον διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο Δημοτικό κατάστημα Νάουσας (1ος όροφος - γραφείο Δημάρχου) στην Νάουσα. Από ώρα 13:00μ.μ. έως 13.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση των φακέλων με την ένδειξη «φάκελος δικαιολογητικών» και «φάκελος οικονομικής προσφοράς».

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των 20.000 ευρώ για την σεζόν 2018-2019 (Από την υπογραφή της σύμβασης έως 30η Ιουνίου 2019) πλέον ολόκληρου του αναλογούντος ποσοστού χαρτοσήμου, καθώς και κάθε άλλο ισοδύναμο τέλος ή φόρος ισχύει ή που τυχόν θα θεσπιστεί. Η διαδικασία θα γίνει με το σύστημα του ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια» στο Όρος Βέρμιο,, ιδιοκτησίας του Δήμου Νάουσας βρίσκεται εντός δημοτικού δάσους (άλσους) ιδιοκτησίας του Δήμου, σε υψόμετρο 1430-2005 μ.  Το Χιονοδρομικό Κέντρο απέχει 17 χλμ. από τη Νάουσα και οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτό είναι ασφαλτοστρωμένοι. Διαθέτει πίστες για τουριστική και αθλητική χιονοδρομία, πίστες δρόμων αντοχής, μονοπάτια πορείας, ορειβασίας και γενικότερα συνθήκες κατάλληλες για χιονοδρομία και άλλες δραστηριότητες βουνού. Υπάρχουν πίστες για αρχάριους, πίστες μεγάλης δυσκολίας, καθώς και δρόμοι αντοχής μήκους 3,5-20 χλμ., (η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, εγκεκριμένη για διεθνείς αγώνες). Τη χειμερινή περίοδο (Δεκέμβριο-Απρίλιο) λειτουργούν 6 αναβατήρες (1 εναέριος αναβατήρας, 4 συρόμενοι αναβατήρες και 1 baby-lift).  Επιπλέον, διαθέτει πλήρες σύστημα τεχνητής χιόνωσης, το οποίο εξασφαλίζει τεχνητό χιόνι στο μεγαλύτερο μέρος των πιστών.

 

 

 

 

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι