Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ ξεκινάει η Β’ ενότητα του προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας και παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία» και θα ολοκληρωθεί προς το τέλος Οκτωβρίου 2018.
Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν παρακολουθήσει την Α’ Ενότητα του προγράμματος αυτού ή διαθέτουν τις γνώσεις από τα αντικείμενα που περιλαμβάνει η Α’ Ενότητα, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω, μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις και την εφαρμογή τους στο οινοποιείο, στο αποστακτήριο και στο εργαστήριο με την εκπαίδευσή τους στη γευσιγνωσία.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 10/10/2018 και γίνονται μόνον ηλεκτρονικά εδώ.