Σεμινάρια οινοτεχνίας και κατάρτισης στη γευσιγνωσία

27-09-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ ξεκινάει η Β’ ενότητα του προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Σεμινάρια σύγχρονης οινοτεχνίας, θεωρητικής και πρακτικής αποσταγματοποιίας και παραδοσιακών αποσταγμάτων και κατάρτισης στη γευσιγνωσία» και θα ολοκληρωθεί προς το τέλος Οκτωβρίου 2018.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν παρακολουθήσει την Α’ Ενότητα του προγράμματος αυτού ή διαθέτουν τις γνώσεις από τα αντικείμενα που περιλαμβάνει η Α’ Ενότητα, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω, μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις και την εφαρμογή τους στο οινοποιείο, στο αποστακτήριο και στο εργαστήριο με την εκπαίδευσή τους στη γευσιγνωσία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 10/10/2018 και γίνονται μόνον ηλεκτρονικά εδώ

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι