Zeus International: Ενίσχυση του τμήματος πωλήσεων

25-09-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Zeus International που δραστηριοποιείται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, ανακοινώνει την αναδιοργάνωση του κεντρικού τμήματος πωλήσεων των ξενοδοχείων της μέσω της αναβάθμισης υπαρχόντων στελεχών αλλά και της ένταξης νέων και καταξιωμένων ισχυροποιώντας την υπάρχουσα ομάδα της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Κάτσος από Sales Director των City Hotels αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Director of Sales Strategy & Yield για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Ο κ. Κάτσος αποτελεί σημαντικό στέλεχος για τη Zeus International, με αξιοσημείωτη συνεισφορά στην εταιρεία και στη μέχρι τώρα πορεία της. Διαθέτει συνολική εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο έχοντας εργαστεί ως επικεφαλής στον τομέα των πωλήσεων μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων. Είναι κάτοχος Master στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η κα. Βικτώρια Λυγίζου, ένα από τα βασικά στελέχη των πωλήσεων της Zeus International, από Sales Director των Resorts αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Director of Sales Leisure για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Η κα. Λυγίζου έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του τουρισμού, έχοντας υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις πωλήσεων και management στην ξενοδοχειακή αγορά. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Frederick στην Κύπρο στο τμήμα των Επιχειρηματικών Σπουδών.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης του τμήματος πωλήσεων, η Zeus International ανακοινώνει επίσης την έναρξη συνεργασίας της με την κα. Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου, η οποία θα αναλάβει Director of Sales Corporate & MICE σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου και θα πλαισιώσει με την πολύτιμη εμπειρία της το τμήμα. Η κα. Βασιλοπούλου διαθέτει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο Hotel Sales Management και στο Conferences & Events Industry, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία hotel brands στην Ελλάδα, την Ελβετία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ομάν και έχοντας λάβει διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις για την επιτυχή πορεία της ως Director of Sales σε αλυσίδες όπως Le Royal Meridien, St. Regis και Radisson Blu. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αθήνας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων με Bachelor Degree στην Οργάνωση & Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η Zeus International είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Ιταλία και η Νοτιοανατολική Ευρώπη γενικότερα. Η Zeus International συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως όπως η Wyndham Hotels & Resorts, της οποίας αποτελεί το βασικό στρατηγικό εταίρο στα Βαλκάνια και η Hilton, ενώ την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι θεσμικοί επενδυτές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το portfolio της περιλαμβάνει 14 ξενοδοχεία που παρέχουν υψηλή ποιότητα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ικανοποιώντας τις ανάγκες τόσο των business όσο και των leisure ταξιδιωτών.

διαβάστε ακόμα

Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025