YΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.: Διαγωνισμός για μίσθωση έκτασης 11 στρεμμάτων στην Αθήνα

06-09-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

H Yπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων προκήρυξε διαγωνισμό που αφορά στην εκμίσθωση  τμήματος του Στρατοπέδου «Βαρύτη» στην Αθήνα, ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.

Το εκμισθούμενο τμήμα του στρατοπέδου  έχει  συνολική έκταση 11.193,12 τ.μ. και βρίσκεται στο Άλσος του Ελληνικού  Στρατού, Λ. Αλίμου αριθμ.4 (Κατεχάκη), Αθήνα, στο οποίο ανευρίσκονται κτήρια συνολικού εμβαδού 376,72 τ.μ.

Τιμή εκκίνησης του ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού  ορίζεται το ποσό των 72.000 ευρώ  ως ετήσιο συνολικό μίσθωμα (δηλαδή 6.000 ευρώ μηνιαίως) και ποσοστό ετήσιας αναπροσαρμογής του μισθώματος ίσο με το 100% της ετήσιας μεταβολής του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή επί του εκάστοτε διαμορφούμενου μηνιαίου μισθώματος. Η παραπάνω αναπροσαρμογή δεν μπορεί να είναι κατώτερη του 1% επί του εκάστοτε διαμορφωμένου μισθώματος.

Η  χρονική  διάρκεια  της  μίσθωσης  ορίζεται  σε 20 έτη από την ημερομηνία υπογραφής του μισθωτηρίου με δυνατότητα παράτασης για άλλα 20 έτη. Η μίσθωση γίνεται  αποκλειστικά για εμπορική/επαγγελματική χρήση.

Ημερομηνία  διεξαγωγής  του  ηλεκτρονικού πλειοδοτικού  διαγωνισμού είναι η 21η Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 10:00 και λήξης 12:00 (2 ώρες).

Οι   συμμετέχοντες  υποβάλλουν   ηλεκτρονικά   οικονομικές   προσφορές  και  έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ανώτατη μέχρι εκείνη τη στιγμή προσφορά, την  αντίστοιχη κατάταξη  τους και να προσφέρουν ανώτερο τίμημα κατά το οριζόμενο βήμα, το οποίο ανέρχεται στο 2% επί της προηγούμενης οικονομικής  προσφοράς (π.χ. 72.000 +2%). 

Όλοι  όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν  στον ηλεκτρονικό πλειοδοτικό   διαγωνισμό υποχρεούνται, επί ποινή αποκλεισμού, να καταθέσουν εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό,  η οποία να καλύπτει τουλάχιστον ποσό ίσο με ποσοστό 2% επί του συνολικού προτεινόμενου αρχικού ανταλλάγματος (ήτοι 28.800 ευρώ).

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια