Διαγωνισμοί για τουριστικές πινακίδες σε Βόλο και Ηράκλειο

30-07-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σε διαγωνισμούς για την προμήθεια και τοποθέτηση τουριστικών πινακίδων προβαίνουν οι δήμοι Βόλου και Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βόλου προκήρυξε διαγωνισμό με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση πλαισίων - πληροφοριακών πινακίδων για τουριστικούς χάρτες και τουριστικές πληροφορίες στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου», συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 31.198,40 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Τόπος υποβολής των προτάσεων ορίστηκε το γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Βόλου, ενώ η προθεσμία υποβολής των σφραγισμένων προσφορών εκπνέει την 1η Αυγούστου.

Παράλληλα, ο Δήμος Ηρακλείου ενέκρινε τη διενέργεια διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια πληροφοριακών πινακίδων Τμήματος Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου», προϋπολογισμού 8.000 ευρώ με ΦΠΑ. Ο ανάδοχος θα πρέπει να παραδώσει το εν λόγω έργο στο Δήμο Ηρακλείου έως το τέλος του Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου κάνει μια συστηματική προσπάθεια για την τουριστική προβολή της πόλης στοχεύοντας στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην πόλη και επομένως στην οικονομική της ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Τέλος, η λειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης και Πληροφόρησης των Επισκεπτών της Πόλης του Ηρακλείου - INFO POINT, ο πρώτος οργανωμένος χώρο πληροφόρησης των επισκεπτών της πόλης με καινοτόμες τεχνολογίες και εφαρμογές που έχει αναπτύξει το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και έρευνας εξυπηρέτησε το προηγούμενο έτος 7.376 τουρίστες.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι