Ο αριθμός των εισακτέων στα ΙΕΚ του ΕΟΤ, για το πρώτο εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2018-2019 ανήλθε σε 834 καταρτιζόμενους.
Αναλυτικά, οι αριθμοί των εισακτέων στις συγκεκριμένες ειδικότητες και κατά τόπους ΙΕΚ της χώρας, διαμορφώθηκαν ως εξής:
ΙΕΚ Αναβύσσου Αττικής: 75 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Κοκκινι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Κερκύρας: 25 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).
ΙΕΚ Περαία- Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης : 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Άργους-Πελοποννήσου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).
ΙΕΚ Ρόδου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.
ΙΕΚ Γαλαξιδίου: 30 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) .
ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης: 27 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 27 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).