Τουριστικές σχολές: Πόσοι εισήχθησαν ανά ειδικότητα

12-06-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο αριθμός των εισακτέων στα ΙΕΚ του ΕΟΤ, για το πρώτο εξάμηνο του έτους κατάρτισης 2018-2019 ανήλθε σε 834 καταρτιζόμενους. 

Αναλυτικά, οι αριθμοί των εισακτέων στις συγκεκριμένες ειδικότητες και κατά τόπους ΙΕΚ της χώρας, διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΙΕΚ Αναβύσσου Αττικής: 75 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Κοκκινι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Κερκύρας: 25 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).

ΙΕΚ Περαία- Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης : 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Άργους-Πελοποννήσου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και  50 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).

ΙΕΚ Ρόδου: 50 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) , 50 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) και 25 εισακτέοι στην ειδικότητα Τεχνικού Αρτοποιού-Ζαχαροπλαστικής.

ΙΕΚ Γαλαξιδίου: 30 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 50 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef) .

ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης: 27 εισακτέοι στην Ειδικότητα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία) και 27 εισακτέοι στην  ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (Chef).

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google