Λουτράκι: Διαγωνισμός για μίσθωση ακινήτου ως επιχείρηση μαζικής εστίασης

04-06-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεωδώρων προκήρυξε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση ακινήτου του εντός του Δημοτικού Πάρκου Μάτση (Δεξαμενής) στο Λουτράκι.

Η εκμίσθωση θα γίνει  για χρονική διάρκεια 15 ετών και το ακίνητο θα λειτουργήσει ως επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται σε 200 ευρώ το μήνα, χαρακτηριζόμενο ως μειωμένο μηνιαίο μίσθωμα Το τελικό μηνιαίο μίσθωμα θα καθοριστεί με βάση την προσφορά του τελευταίου πλειοδότη, θα αναπροσαρμόζεται δε κάθε μισθωτικό έτος σύμφωνα με την ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή (εάν είναι θετική) πλέον δύο ποσοστιαίων μονάδων (+2%), εάν είναι αρνητική θα αναπροσαρμόζεται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Σημειώνεται εδώ ότι η πολυετής μίσθωση καθώς και το ως άνω καθοριζόμενο μειωμένο μηνιαίο μίσθωμα παρέχεται  λόγω του γεγονότος ότι ο τελευταίος πλειοδότης συμφωνεί και θα εκτελέσει (με δικές του δαπάνες και δική του επιμέλεια) όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες εργασίες για την ανακαίνιση και γενικότερη επισκευή του κτιρίου, σύμφωνα με την σχετική ως άνω Τεχνική Περιγραφή του εντελώς ενδεικτικού προϋπολογισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο οποίος ανέρχεται στο ύψος των 28.000 ευρώ.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στο Λουτράκι που βρίσκεται επί των οδών Ιάσονος 1 και Εθν. Αντιστάσεως ενώπιον της Oικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 10.00΄ (έναρξη επίδοσης προσφορών) - 10.30΄ (λήξη επίδοσης προσφορών). 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ