Δήμος Αγ. Νικολάου: Διαγωνισμός 640.000 ευρώ για προμήθειες τροφίμων και γάλακτος

31-05-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου προκήρυξε δημόσιο διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια Τροφίμων και Γάλακτος ετών 2018 και 2019 του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 641.916,04 ευρώ με ΦΠΑ.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, αποκλειστικά βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή) και συγκεκριμένα την συνολικά χαμηλότερη προσφορά για κάθε υποομάδα ειδών, εφόσον τα προσφερόμενα είδη συμφωνούν με τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους της διακήρυξης.

Κριτήριο κατακύρωσης για το ελαιόλαδο, τα οπωροκηπευτικά, κρέατα, πουλερικά, ψάρια (νωπά και κατεψυγμένα) και είδη αρτοποιίας θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών του Τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Για τα είδη των υπόλοιπων υποομάδων τροφίμων (συμπεριλαμβανομένου του γάλακτος) κριτήριο κατακύρωσης θα αποτελέσει η χαμηλότερη τιμή στις τιμές της μελέτης και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα τρόφιμα καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας.

Ως κριτήριο επιλογής τίθεται η καταλληλότητα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας και στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί οικονομικοί φορείς και ενώσεις αυτών που ασκούν νόμιμα την παραγωγή, εμπορία ή τη διάθεση των υπό προμήθεια ειδών στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή. Οι προσφέροντες θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικά εγγραφής τους στα αντίστοιχα επαγγελματικά ή εμπορικά μητρώα.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών έχει ορισθεί η 20η Ιουνίου και ώρα 23:55. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 27 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. από την Επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»