Διαγωνισμός 1,2 εκατ.ευρώ για σίτιση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

18-05-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διεξάγει διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου σίτισης για τους φοιτητές του πανεπιστήμιου, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, προϋπολογισμού 1.236.023,57 με Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός αφορά στις Πανεπιστημιακές Μονάδες της Τρίπολης, του Ναυπλίου, της Κορίνθου, της Καλαμάτας και της Σπάρτης.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Τετάρτη, 13 Ιουνίου και ώρα 14.00’, ενώ η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύληςwww.promitheus.gov.gr , την Τετάρτη, 19 Ιουνίου και ώρα 11.00.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Οι οικονομικοί φορείς υποβάλλουν στην Τεχνική τους Προσφορά το προσφερόμενο από αυτούς πρόγραμμα σίτισης (μενού) με αναλυτικούς πίνακες: α) Πίνακας πρωινού, για όλες τις ημέρες, β) Πίνακες κυρίως γευμάτων (μεσημεριανό, βραδινό), για τέσσερις εβδομάδες (ένας πίνακας ανά εβδομάδα) και για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή. Επιπλέον, θα αναφέρονται αναλυτικά οι ποιοτικές και ποσοτικές βελτιώσεις εδεσματολογίου που προσφέρουν, καθώς και οι επιπλέον παροχές σίτισης, οι οποίες θα συντελούν στην βελτίωση της σίτισης συνολικά. Επίσης, θα αναφέρεται αναλυτικά η ποιότητα των πρώτων υλών και προσφερόμενων ειδών.

Επιπροσθέτως, οι οικονομικοί φορείς θα πρέπει να υποβάλουν μελέτη για  κάθε Πανεπιστημιακή Μονάδα, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μελέτη λειτουργίας του φοιτητικού εστιατορίου, πίνακα εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί ,κατάλογο των στελεχών και του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού που θα απασχοληθούν, μελέτη παραγωγής και μεταφοράς των γευμάτων. Τονίζεται ότι ο ανάδοχος οφείλει να μεταφέρει τα γεύματα καθημερινά στο φοιτητικό εστιατόριο, όπου θα μπορεί να τα ζεστάνει. Η παρασκευή των γευμάτων θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του αναδόχου, ενώ η μεταφορά τους θα γίνεται με ασφαλή τρόπο και με κατάλληλα μέσα του αναδόχου, όπως αναφέρονται στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, μπορούν να επισκεφθούν τους χώρους σίτισης του Πανεπιστημίου ώστε να λάβουν γνώση του παρεχόμενου τεχνικού εξοπλισμού, καθώς και των συνθηκών που επικρατούν σ’ αυτούς.

 

διαβάστε ακόμα

Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών