Διαγωνισμός για την εκμίσθωση ξενώνα στους Δελφούς

26-04-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Δελφών, διακηρύσσει τη διενέργεια φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Ξενώνα που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Οινοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα Φωκίδας (Πλατεία Κεχαγιά), την Τρίτη 15 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ.-11:00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Σε περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άγονος ή αναβληθεί ή ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί την Τρίτη 22 Μαΐου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και με τους ίδιους όρους. Η διάρκεια της μισθώσεως ορίζεται σε 10 έτη, με δικαίωμα παράτασης για επιπλέον 2  έτη αρχομένης από της υπογραφής της σχετικής σύμβασης εκμίσθωσης. Ως κατώτατο όριο προσφοράς για το μίσθωμα ορίζεται το ποσό των 1.200 ευρώ ετησίως, δηλαδή το ποσό των 100 ευρώ μηνιαίως, το οποίο αποτελεί την πρώτη προσφορά – τιμή εκκινήσεως της μισθώσεως. 

Το μίσθωμα θα παραμείνει σταθερό για 2 έτη από την υπογραφή της μισθωτικής σύμβασης.  Μετά την πάροδο της διετίας από την έναρξη της μίσθωσης, δηλαδή μετά της υπογραφή της σχετικής μισθωτικής σύμβασης, το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται θετικά ανά έτος σε ποσοστό 75% του τιμαρίθμου του κόστους ζωής, όπως αυτός έχει καθορισθεί για τους αμέσως προηγούμενους δώδεκα μήνες και θα προκύπτει βάσει επισήμων στοιχείων της Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδας.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»