Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

26-02-18 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου απήυθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατάθεση προσφοράς για τη μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών/τριών στο Στρασβούργο.

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος EUROSCOLA προκειμένου να επιλεγεί η χαμηλότερη προσφορά για τη μεταφορά 24 μαθητών Λυκείου και 3 συνοδών εκπαιδευτικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Στρασβούργο) από 2 έως 4 Μαΐου.

Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν:

-Μετακίνηση: Μετακίνηση από και προς το Στρασβούργο αεροπορικώς. Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πρέπει να είναι καθορισμένες. Οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα νησιά μόνιμης κατοικίας τους θα γίνουν αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς κατά περίπτωση. Οι μετακινήσεις θα γίνονται με λεωφορεία που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης μαθητών και συνοδών, βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Πρέπει να υπάρχει λεωφορείο διαθέσιμο για κάθε μετακίνηση και μεταφορικό μέσο επί 24ώρου βάσεως για περίπτωση ανάγκης. Θα πρέπει να υπάρχει επίσημος ξεναγός και έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου.

-Διαμονή σε ξενοδοχείο: Η χρονική διάρκεια της μετακίνησης θα είναι 3 ημέρες (2, 3 και 4 Μαΐου). Στο Στρασβούργο θα γίνουν δύο διανυκτερεύσεις 2 και 3 Μαΐου για τις οποίες πρέπει να υπάρχει πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα των μετακινούμενων (ξεναγήσεις, επισκέψεις κ.λπ.) έχοντας υπόψη ότι η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 3η Μαΐου  στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης και να είναι κατηγορίας 3* ή 4*. Τα δωμάτια των μαθητών θα είναι δίκλινα ή τρίκλινα και των συνοδών καθηγητών μονόκλινα. Το ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει καθημερινή ημιδιατροφή (πρόγευμα και δείπνο). Στην προσφορά θα υπάρχει το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία καλούνται να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους αποκλειστικά ταχυδρομικά με ταχυμεταφορά (courier) στη διεύθυνση Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου – Ομήρου 15 και Εστίας 2 – 84100 Σύρος και με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»