ΤΕΙ Δ. Ελλάδας: Διαγωνισμός για εκδηλώσεις

18-12-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

To TΕΙ Δυτικής Ελλάδας προκήρυξε διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων, σχεδιασμού και αναπαραγωγής προωθητικού υλικού, ενέργειες διάχυσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνία και οργάνωση οδοιπορικών εξόδων και διαμονής  συμμετεχόντων σε εκδηλώσεις, ενοικίασης μέσου μεταφοράς συμμετεχόντων και υπηρεσίες εστίασης (catering) εκδηλώσεων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 47.620 ευρώ με ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο ΤΕΙ  (Μ. Αλεξάνδρου 1, 263 34  Πάτρα, στα γραφεία του ΕΛΚΕ, Βίλλα Κόλλα), την Παρασκευή  22 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Education for ideas, inventions and innovations for entrepreneurship» με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Σπυρίδων Συρμακέση, καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας,  το  οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG BALKAN MEDITERRANEAN και συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι την λήξη του έργου, δηλαδή 31/7/2019, και παρατείνεται αντίστοιχα σε περίπτωση παράτασης του έργου. 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα