Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

22-11-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Κέντρο  Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου προκήρυξε συνοπτικό διαγωνισμό για την παροχή προς το Κέντρο υπηρεσιών ταξιδιωτικού πρακτορείου.

Ειδικότερα, αναζητεί γραφείο γενικού τουρισμού για την ανάθεση σύμβασης με αντικείμενο την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού και εξωτερικού κάθε φορά που απαιτείται μετακίνηση του προσωπικού και κάθε φορά που απαιτείται μετακίνηση συμμετεχόντων σε σεμινάρια, διαλέξεις και συνέδρια που διοργανώνει το ΚΔΕΟΔ για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως την 31.12.2018.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 29.570 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% επί της αμοιβής του πρακτορείου για την έκδοση εισιτηρίων εσωτερικού, με δικαίωμα προαίρεσης 2.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι τουριστικής θέσης, εκτός αν ζητηθεί κράτηση επαγγελματικής θέσης. Η κράτηση πρέπει να ολοκληρώνεται το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την υποβολή του αιτήματος και να υπάρχει ενημέρωση για δυνατότητα αλλαγής πτήσεων ή ακύρωσης εισιτηρίων.

Οι πληροφορίες των κρατήσεων θα δίνονται με λεπτομερή και κατανοητό τρόπο, θα περιέχουν την τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και φόρων αεροδρομίου, ενώ υποχρεωτικά διακριτά θα εμφανίζεται η αμοιβή του πρακτορείου για την παροχή της υπηρεσίας κράτησης. Ο ανάδοχος θα εισάγει την συγκέντρωση μιλίων ή άλλων προσφορών που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρίες προς όφελος του ταξιδιώτη. Θα αποστέλλει δε τα εισιτήρια στην αναθέτουσα αρχή ηλεκτρονικά.

Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Δευτέρα 27/11/2017 και ώρα 13 μ.μ. στο Πρωτόκολλο του Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, Ικάρων

1 (ΤΘ 14) 55102 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.

διαβάστε ακόμα

Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά