Booking.com: Διαγωνισμός με έπαθλο 30.000 δολάρια για τους "καθημερινούς ήρωες" του τουρισμού

21-11-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Διαγωνισμό με έπαθλο 30.000 δολάρια για αγορές στην Booking.com, οργανώνει η μεγάλη ταξιδιωτική πλατφόρμα, τα οποία διεκδικούν οι «καθημερινοί ήρωες» του τουρισμού, οι εργαζόμενοι δηλαδή στο χώρο της φιλοξενίας που φροντίζουν για την ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών. 

Οι πελάτες της Booking.com από όλο τον κόσμο καλούνται να προτείνουν το δικό τους υποψήφιο στον διαγωνισμό, κοινοποιώντας στο Facebook, το Instagram ή το Twitter τις ιστορίες τους, μαζί με το hashtag #BookingHero. 

Η πλατφόρμα θα επιλέξει τους 3 πιο ξεχωριστούς επαγγελματίες από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της που συγκεντρώνουν τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, με στόχο να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες.

Ο τυχερός «ήρωας» καθώς και ο πελάτης της πλατφόρμας που θα τον έχει προτείνει, θα κερδίσουν από 30.000 δολάρια έκαστος, σε έξοδα στην Booking.com, ενώ οι 2 επόμενοι, μαζί με τους πελάτες που τους πρότειναν στο διαγωνισμό, θα κερδίσουν 5.500 δολάρια ο καθένας/ καθεμία εξόδων στην πλατφόρμα.

«Εν όψει της απονομής των ετήσιων Guest Review Awards τα οποία επιβραβεύουν τα καταλύματα για τις εξαιρετικές εμπειρίες που προσφέρουν στους ταξιδιώτες, επιθυμούμε να τιμήσουμε και τους ανθρώπους που δουλεύουν στο παρασκήνιο και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά: τους κρυφούς ήρωες της φιλοξενίας», δήλωσε ο διευθυντής υπηρεσιών συνεργατών της Booking.com, Peter Verhoeven.

Η περίοδος ανάδειξης των υποψηφίων ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2017. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2018.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός