Διαγωνισμός για καντίνα στο Συνοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής

05-09-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας προκήρυξε δημόσιο ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με το σύστημα των σφραγισμένων έγγραφων προσφορών για την ανάδειξη αναδόχου εκμίσθωσης έκτασης για τη λειτουργία καντίνας στο Συνοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινα.

Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι 5 έτη. Σκοπός της μίσθωσης είναι η χρησιμοποίηση του χώρου από τον μισθωτή για τοποθέτηση και εκμετάλλευση καντίνας, για την εξυπηρέτηση των διερχομένων και των εργαζομένων στο σταθμό, μετά και από τη λήψη όλων των απαιτουμένων αδειών από τις κατά νόμο αρμόδιες υπηρεσίες.

Βάση καθορισμού του μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 800 ευρώ. Κριτήριο κατακύρωσης είναι το υψηλότερο σε τιμή προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα. Ο διαγωνισμός (αποσφράγιση των προσφορών) θα διενεργηθεί τη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., στο γραφείο του Τμήματος Συνοριακών Σταθμών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, οδός Βορείου Ηπείρου 20, Ιωάννινα. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια από την αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης διαγωνισμών. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών ορίζεται η 26η Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. Οι προσφορές παραλαμβάνονται από τη γραμματεία της υπηρεσίας και πρωτοκολλούνται.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός