Διαγωνισμός για τουριστικό περίπτερο και λουτρικές εγκαταστάσεις στην πλαζ Κάστρο Λευκάδας

07-08-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδος προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές για την ανάδειξη πλειοδότη - παραχωρησιούχου, µε κριτήριο την οικονοµική προσφορά, που θα κατατεθεί µετά από έγκριση της τεχνικής προσφοράς, για την «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤ ΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙ∆ΙΚΗ ΘΕΣΗ "ΠΛΑΖ ΚΑΣΤΡΟ" ΛΕΥΚΑ∆ΑΣ».

Ο διαγωνισµός θα γίνει την 20-9-2017 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 (λήξη υποβολής προσφορών) στην αίθουσα συνεδριάσεων Επιτροπών του ∆ήµου Λευκάδας – οδός Αντ. Τζεβελέκη, 311 00 Λευκάδα, ∆ιοικητήριο, 2ο κτίριο, 1ο ς όροφος.

Οι φάκελοι των προσφορών µαζί µε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται ενώπιον της αρµόδιας Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισµού στις 20-9- 2017 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 (λήξη παράδοσης προσφορών).

Οι προσφορές µπορεί να αποστέλλονται µε οποιοδήποτε τρόπο, µε την απαραίτητη προϋπόθεση να περιέλθουν στο ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Λευκάδος µέχρι την προηγούµενη εργάσιµη ηµέρα και ώρα 14:30 από την διενέργεια του διαγωνισµού.

∆ικαίωµα στον διαγωνισµό έχουν Έλληνες πολίτες και πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή εταιρείες µε έδρα την Ελλάδα ή σε χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή από οποιαδήποτε τρίτη Ευρωπαϊκή χώρα (άρθρο 7 της διακήρυξης).

Ως πρώτη προσφορά του µηνιαίου ανταλλάγµατος που θα αποτελεί και την τιµή εκκίνησης του διαγωνισµού ορίζεται το ποσό των 4.000 ευρώ καθώς και ποσοστό 2,5% (δυόµισι τοις εκατό) επί των ετησίων ακαθαρίστων εσόδων (τζίρου) της επιχείρησης.

Κάθε προσφορά συνοδεύεται από Γραµµάτιο Παρακαταθήκης του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων ή Εγγύηση πιστωτικού ιδρύµατος (Εγγυητική Επιστολή) ποσού ίσου µε το προτεινόµενο ελάχιστο µηνιαίο αντάλλαγµα (4.000,00 €) καθώς και ποσού ίσου µε ποσοστό 2% επί του προϋπολογισµού των προτεινόµενων έργων και σύµφωνα µε την δήλωση ενδιαφεροµένου για την συνολική δαπάνη, η οποία θα λήγει ένα µήνα µετά την ηµεροµηνία υποβολής προσφοράς στον διαγωνισµό.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να πληροφορηθούν για τους όρους του διαγωνισµού κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από το ∆ηµοτικό Λιµενικό Ταµείο Λευκάδος (τηλ.: 26453 60508, e-mail: dltl@lefkada.gov.gr). 

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας