Δήμος Πρέβεζας: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση αναψυκτηρίου

19-06-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Πρέβεζας προκήρυξε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία, για την εκμίσθωση του Δημοτικού Αίθριου Μπαρ-Αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο Δασσύλιο του Αγ. Βαρνάβα.

Το δημοτικό κτίριο εμβαδού 48τ.μ. με χώρος υγιεινής εμβαδού 13,75 τ.μ., και προαύλιο διαμορφωμένο χώρο εμβαδού 40 τ.μ. θα χρησιμοποιηθεί ως «Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας)». Το ακίνητο εκμισθώνεται χωρίς εξοπλισμό. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 6 έτη. Το κατώτερο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται σε 720 ευρώ ετησίως αναπροσαρμοζόμενο τελικά στο επιτευχθησόμενο οριστικό ποσό μισθώματος από τη δημοπρασία αποτέλεσμα. Το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο σε ποσοστό 1%, προσθετικά στο μίσθωμα του προηγούμενου έτους, ακόμη και για το διάστημα μετά τη συμβατική διάρκεια της μίσθωσης, εφόσον αυτή δεν έχει λυθεί. Το μίσθωμα που θα προκύψει από τον πλειοδοτικό Διαγωνισμό θα αρχίσει να καταβάλλεται με την υπογραφή του συμφωνητικού. Τα επόμενα ετήσια μισθώματα θα καταβάλλονται στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου την ίδια ημερομηνία, χωρίς καμιά ειδοποίηση από τον Δήμο Πρέβεζας. Ο μισθωτής θα πρέπει να προβεί σε εργασίες επισκευής του κτιρίου.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Δήμου Πρέβεζας την Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 11.00-12.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού. Εάν η δημοπρασία αποβεί άγονη την πρώτη φορά, θα επαναληφθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 11.00-12.00 μ.μ. Αν και η δεύτερη δημοπρασία αποβεί άγονη η εκμίσθωση μπορεί να γίνει με απ’ ευθείας συμφωνία.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή