Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

19-05-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της πορεία κατά την τελευταία διετία 2013-2015,  κατόρθωσε να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της περισσότερο από 20% και παράλληλα να βελτιώσει την κερδοφορία της περισσότερο από 50%. Το μυστικό της επιτυχίας της έγκειται στη φιλοσοφία που έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει πιστά: καθημερινή καινοτομία, συνεχής βελτίωση και δέσμευση στις ανθρωποκεντρικές αξίες της. 

Με βάσει τα παραπάνω κριτήρια η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. επιβραβεύτηκε ως «Greek Business Champion» στην επίσημη εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, και την οποία διοργάνωσε η Direction Business Network για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, η Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ, κα Μαρίκα Λάμπρου δήλωσε:  «Η διάκριση της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. ως Greek Business Champion αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της σταθερά ανοδικής μας πορείας  και ταυτόχρονα αναδεικνύει την ισχυρή μας δέσμευση στην περαιτέρω ενίσχυση του ήδη υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Είμαστε όλοι υπερήφανοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να παράγουμε αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα βασισμένα σε αξίες, κόπο και σεμνότητα!»

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 800 υπαλλήλους, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 320 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.500 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας, το Τμήμα ICT και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ