Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού: Aνάθεση υπηρεσιών μεταφοράς και φιλοξενίας

09-04-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

To Eλληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς και φιλοξενίας στο πλαίσιο της πραγματοποίησης της 14ης Διεθνούς έκθεσης Βιβλίου η οποία πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.

Ο συνολικός προυπολογισμός ανέρχεται σε 20.000 ευρώ με ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίσθηκε για τις 20 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί. Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να διαθέτουν μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών ο οποίος να υπερβαίνει κατά την τελευταία τριετία, ή, αν η έναρξη της δραστηριότητάς τους είναι πιο πρόσφατη, για όσο διάστημα δραστηριοποιούνται, το 150% του συνόλου του προϋπολογισμού του διαγωνισμού, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού προτίθεται να αναθέσει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Αεροπορικά εισιτήρια:

-39 αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής, στο διάστημα από 8 έως 16 Μαΐου 2017.

-1 αεροπορικό εισιτήριο Παρίσι - Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής, στο διάστημα από 11 έως 15 Μαΐου 2017.

Ξενοδοχεία:

-160 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δωμάτια μονόκλινα ή δίκλινα για μονόκλινη χρήση με πρωινό (αρ. νύκτες Χ 1 άτομο), στο διάστημα από 8 έως 15 Μαΐου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 3 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 3.000 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη (κύρια είσοδος των εγκαταστάσεων ΔΕΘ HELEXPO).  

-7 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δωμάτια δίκλινα για δίκλινη χρήση με πρωινό (αρ. νύκτες Χ 2 άτομα), στο διάστημα από 8 έως 15 Μαΐου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 3 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 3.000 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη.

-9 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δωμάτια μονόκλινα ή δίκλινα για μονόκλινη χρήση με πρωινό (αρ. νύκτες Χ 1 άτομο), στο διάστημα από 8 έως 15 Μαΐου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 4 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 3.000 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη.

-3 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δωμάτια δίκλινα για δίκλινη χρήση με πρωινό (αρ. νύκτες Χ 2 άτομα), στο διάστημα από 8 έως 15 Μαΐου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 4 αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 3.000 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour