Η ΚΑΥΚΑΣ διακρίνεται στα Sales Excellence Awards 2017

30-03-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΚΑΥΚΑΣ απέσπασε 2 νέα βραβεία στην τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2017 που διοργανώθηκε στις 29 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις κατηγορίες “Πωλήσεις μέσω Internet (e-Commerce)” και “Πελατοκεντρικές Καινοτόμες Τεχνολογίες Πωλήσεων”.

Το Gold βραβείο της κατηγορίας “Πωλήσεις μέσω Internet”,  παρέλαβαν εκ μέρους της ΚΑΥΚΑΣ οι κύριοι Αντώνης Κουκλινός (Continuous Improvement Manager) και Εμμανουήλ Καϊματσόγλου (Software Engineering Manager) για την υποψηφιότητα «ΚΑΥΚΑΣ OMNICHANNEL». Στην διαμόρφωση μιας επιτυχημένης Omnichannel εταιρικής προσέγγισης συντελούν η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση πελατών B2B και B2C και η online διάθεση περισσότερων από 60.000 προϊόντων, που πραγματοποιούνται μέσω του eshop της ΚΑΥΚΑΣ, σε συνδυασμό με τον πλήρη συγχρονισμό του με το κεντρικό σύστημα ελέγχου ERP (Enterprise Resource Planning) της εταιρείας.

Στην κατηγορία “Πελατοκεντρικές Καινοτόμες Τεχνολογίες Πωλήσεων”, το Silver βραβείο παρέλαβαν για την ΚΑΥΚΑΣ οι κύριοι Γιώργος Κανιός (IT Director) και Δημήτρης Δαλιάνης (Supply Chain Manager) για την υποψηφιότητα «Το CRM είναι κουλτούρα πώλησης». Το CRM στην ΚΑΥΚΑΣ αποτελεί όχι μόνο ένα εργαλείο συγκέντρωσης δεδομένων αλλά τον πυρήνα μιας ευρύτερης πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, που υιοθετεί ο οργανισμός.   

Με αφορμή την βράβευσή αυτή, η Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ, κα Μαρίκα Λάμπρου δήλωσε ότι «οι βραβεύσεις στα Sales Excellence Awards 2017 αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για την ΚΑΥΚΑΣ, καθώς είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης της εταιρείας για συνεχή βελτίωση, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και προσφέροντας στον κλάδο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες επί σειρά ετών». 

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 800 υπαλλήλους, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 320 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.500 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας, το Τμήμα ICT και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

διαβάστε ακόμα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία