MTC: Συνεργασία με το δίκτυο GTA

15-03-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Τη συνεργασία με το δίκτυο GTA για την προώθηση των επιχειρηματικών συναντήσεων και συμφωνιών με ξενοδοχεία στις περιοχές που δραστηριοποιείται ο όμιλος MTC GROUP συμφωνήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού στην Αθήνα με την κυρία Samantha  Mardkhah,  Market  Manager του δικτύου για την ελληνική αγορά. 

Για το σκοπό αυτό οργανώνεται ειδική αποστολή το τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου σε Μύκονο και Πάρο με προγραμματισμένες συναντήσεις για τη διερεύνηση δυνατοτήτων σύναψης συμφωνιών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της MTC GROUP  εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας που καθιέρωσε από την αρχή του χρόνου η εταιρία προκειμένου να ενισχύσει τον Τουρισμό σε Δήμους με τους οποίους συνεργάζεται.

Η GTA  είναι πρωτοπόρος στην τουριστική βιομηχανία με μεγάλη εμπειρία και αποτελεί ένα από τους κυριότερους παγκοσμίως διανομείς που παρέχει στις ταξιδιωτικές εταιρείες εύκολη πρόσβαση σε κρατήσεις και υπηρεσίες προώθησης προορισμών σε ταξιδιώτες.

Aνήκει στην EQT Partners, εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας συμπεριλαμβανομένων Tui Group, Flight Centre και ταξιδιωτικούς  συμβούλους.  Παρέχει στους πελάτες της μία εξαιρετική επιλογή από τα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία αφού οι συνεργάτες της  καλύπτουν ευρεία γκάμα από μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις μπουτίκ καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες αλυσίδες.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι