Διαγωνισμοί για την σίτιση προσφύγων

17-02-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Οι στρατιωτικές αρχές προκήρυξαν δύο διαγωνισμούς εξπρές για την σίτιση προσφύγων. 

Αναλυτικά, το Κέντρο εκπαίδευσης υλικού πολέμου ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00, θα διενεργηθεί διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, με έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές για την ανάδειξη μειοδότη για τη σύναψη σύμβασης παροχής πλήρους διατροφής 500 ατόμων στη δομή φιλοξενίας του ξενοδοχείου «ΑΙΓΛΗ» στις Θερμοπύλες λόγω κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης (μεταναστευτικές - προσφυγικές ροές), που καθιστούν αδύνατη την τήρηση των προθεσμιών που προβλέπονται για τις διαδικασίες διαγωνισμού της υπάρχουσας νομοθεσίας.

Κατάθεση Φακέλου συμμετοχής στο διαγωνισμό (με την οικονομική προσφορά τις τεχνικές προδιαγραφές και τα απαραίτητα δικαιολογητικά), θα κατατεθούν στο ΚΕΥΠ/4ο ΕΓ, Στρατόπεδο «ΤΣΑΚΑΛΟΥ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ» Παγκράτι Λαμίας, μέχρι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ΚΕΥΠ/4ο ΕΓ.

Η εκτιμώμενη δαπάνη ανέρχεται σε  88.050 ευρώ με ΦΠΑ και τις προβλεπόμενες κρατήσεις για τις προμήθειες του Στρατού Ξηράς. Οι ποσότητες δύναται να αυξηθούν ή να μειωθούν έως 30% περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Επίσης, οι στρατιωτικές αρχές απηύθυναν άλλη μία πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διενέργεια διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού για την ανάδειξη ενός αναδόχου και την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών παρασκευής γευμάτων στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας στη ΒΙΠΕ Δράμας, συνολικής χρονικής διάρκειας 30 ημερών, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στην αξία των 29.937 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλου δικαιολογητικών και προσφορών ορίζεται η Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ