Oμοσπονδία Ποδηλασίας: Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

26-01-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, επιθυμεί να προβεί σε σύναψη σύμβασης στον τομέα αεροπορικών εταιριών ή γραφείων ταξιδιών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης και διαμονής των Εθνικών Ομάδων Ποδηλασίας όλων των κατηγοριών και των τεσσάρων αθλημάτων (Πίστα, δρόμος, Ορεινή Ποδηλασία και ΒΜΧ) καθώς και τις ανάγκες μετακίνησης και διαμονής των μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. και των υπηρεσιακών παραγόντων της για ένα χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό προκήρυξε σχετικό διαγωνισμό.  Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 58.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της τιμής. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 10η Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.

Οι υπηρεσίες αφορούν σε:

1) Αεροπορικά εισιτήρια

Την έκδοση και προμήθεια για τους αθλητές, προπονητές και τους συνοδούς των Εθνικών Ομάδων της Ε.Ο.Π., καθώς και των λοιπών προσώπων αεροπορικών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις τους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με το αντίστοιχο προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης επί της κανονικής τιμής εισιτηρίων. Τα ανωτέρω αφορούν τιμές αεροπορικών εισιτηρίων τόσο για μετακινήσεις εντός Ελλάδος και εντός Ευρώπης όσο και για υπερατλαντικά ταξίδια. Για το λόγο αυτό θεωρείται απαραίτητη η συνυποβολή ενδεικτικών τιμών για πτήσεις με προορισμούς ελληνικών πόλεων, ευρωπαϊκών πόλεων και πόλεων άλλων ηπείρων, απευθείας ή με παραμονή σε ενδιάμεσο σταθμό.

Επισημαίνεται ότι για τυχόν μετακινήσεις των ανωτέρω προσώπων που θα γίνουν οδικώς, οι σχετικές δαπάνες (π.χ. καυσίμου) θα καλυφθούν από την ίδια την Ομοσπονδία, χωρίς να χρειάζεται να προσφερθούν οποιεσδήποτε υπηρεσίες εκ μέρους της «Εταιρείας – Χορηγού».

2) Διαμονή σε ξενοδοχεία του εσωτερικού και του εξωτερικού που προσφέρουν τουλάχιστον ημιδιατροφή και έχουν εμπειρία διαμονής αθλητικών αποστολών με το αντίστοιχο προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης επί της κανονικής τιμής.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια