TripAdvisor: Νέα προϊόντα για καταλύματα και εστιατόρια

24-01-17 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Συμπληρωματικές λειτουργίες για καταλύματα και νέες συνδρομές προϊόντων για εστιατόρια είναι οι νεότερες προσθήκες στα προϊόντα συνδρομής για επιχειρήσεις που ανακοίνωσε η TripAdvisor. Με τα προϊόντα αυτά, καταλύματα και εστιατόρια θα μπορούν να προσελκύουν και να επηρεάζουν πελάτες.

Τα νέα αυτά προϊόντα θα επιτρέπουν στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε κορυφαία εργαλεία της βιομηχανίας προκειμένου να τους βοηθούν να κεφαλαιοποιήσουν όλους τους τρόπους με τους οποίους η TripAdvisor δημιουργεί αξία για τις επιχειρήσεις τους, αλλά και να αξιοποιούν τη συνεργασία τους με τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο μέσω του φαινομένου δικτύου.

Για μεν τα καταλύματα προσφέρεται η δυνατότητα εγγραφής στο Business Advantage, μια αναβαθμισμένη σύνθεση από λειτουργίες για την καλύτερη προώθηση των επιχειρήσεων, την επίδραση στις αποφάσεις κράτησης, τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και τη εκτίμηση και ορθότερη στήριξης της διαδικτυακής φήμης.

Για τα εστιατόρια, η συνδρομή TripAdvisor Premium for Restaurants θα προσφέρει σε εκατομμύρια επιχειρήσεις εστίασης τη δυνατότητα να αποκτήσουν ανταγωνιστικά στοιχεία με αποκλειστική πρόσβαση σε ισχυρές λειτουργίες.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι καταλύματα και εστιατόρια που συνεργάζονται με την TripAdvisor εχουν καλύτερες επιδόσεις, όπως αυξημένη ικανοποίηση πελάτη και ισχυρότερη αύξηση κερδών. Αυτά αποδίδονται στο φαινόμενο δικτύου, το οποίο συμβαινει όταν ένα προϊόν ή υπηρεσία όσο περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούν τόσο πιο επωφελής γίνεται για τους χρήστες.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο