Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, θα υλοποιήσουν το παρακάτω σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης (μάγειρες, εστιάτορες).
Το σεμινάριο έχει τίτλο: «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», με τη παρακάτω θεματολογία:
Ιστορική αναδρομή και επιρροές
Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
Ταξίδι στην σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
Παρουσίαση εννέα παραδοσιακών συνταγών με νέες μεθόδους παρουσίασης
Πλήρης ανάλυση συνταγών με ιστορία προέλευσης
Γευστική δοκιμή συνταγών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ: ΣΒΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΙΝΙ
ΕΝΑΡΞΗ: ΤΡΙ 24/1/2017 ΛΗΞΗ : ΤΕΤ 25/1/2017
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: ΤΡΙΤΗ & ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00-1:30
Για συμμετοχή πατήστε εδώ.