Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός για υπηρεσίες φιλοξενίας

27-12-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης  προκήρυξε διεθνή ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ενδεικτικού προϋπολογισμού 81.000  ευρώ για την ανάθεση υπηρεσιών φιλοξενίας για τη διοργάνωση του 19ου Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 12 Μαρτίου 2017.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Συστήματος. Η καταληκτική προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι η 23.1.2017 και ώρα 17.00 μ.μ.  Προκειμένου να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να καταθέσουν με την προσφορά τους, επί ποινή αποκλεισμού, εγγύηση συμμετοχής απευθυνόμενη προς το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με ισχύ τουλάχιστον πέντε μηνών από την αναφερόμενη προθεσμία παραλαβής προσφορών για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% του προϋπολογισμού του έργου, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, δηλαδή σε 1.620 ευρώ.

Οι εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους 10 (γραφεία Φεστιβάλ, κινηματογραφική αίθουσα Ολύμπιον και κινηματογραφική αίθουσα Παύλος Ζάννας) και στις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (4 Κινηματογραφικές Αίθουσες Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζόν Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, Αποθήκη Γ’). Οι ώρες πραγματοποίησης του Φεστιβάλ θα είναι από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το βράδυ.

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης προτίθεται να αναθέσει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Α) 750 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δίκλινα δωμάτια για μονόκλινη χρήση με πρωινό (750 νύκτες Χ 1 άτομο), στο διάστημα από 3 έως 12 Μαρτίου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 600 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, είτε από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον, είτε από τις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονται προβολές και άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ. Η διάρκεια παραμονής των προσκεκλημένων θα κυμαίνεται από 3 έως 10 ημέρες.

Β) 25 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια για δίκλινη χρήση με πρωινό (25 νύκτες Χ 2 άτομα), στο διάστημα από 3 έως 12 Μαρτίου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 600 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, είτε από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον, είτε από τις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονται προβολές και άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ. Η διάρκεια παραμονής των προσκεκλημένων θα κυμαίνεται από 3 έως 10 ημέρες.

Γ) 10 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινα δωμάτια για τρίκλινη χρήση με πρωινό (10 νύκτες Χ 3 άτομα), στο διάστημα από 3 έως 12 Μαρτίου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 600 μέτρα, μετρούμενα σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, είτε από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον, είτε από τις Αποθήκες του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονται προβολές και άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ. Η διάρκεια παραμονής των προσκεκλημένων θα κυμαίνεται από 3 έως 10 ημέρες.

Δ) 100 διανυκτερεύσεις ατόμων σε δίκλινα δωμάτια για μονόκλινη χρήση με πρωινό (100 νύκτες Χ 1 άτομο), στο διάστημα από 3 έως 12 Μαρτίου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 1,5 χιλιόμετρο, μετρούμενο σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον. Η διάρκεια παραμονής των προσκεκλημένων θα κυμαίνεται από 3 έως 10 ημέρες.

Ε) 25 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια για δίκλινη χρήση με πρωινό (25 νύκτες Χ 2 άτομα), στο διάστημα από 3 έως 12 Μαρτίου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 1,5 χιλιόμετρο, μετρούμενο σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον. Η διάρκεια παραμονής των προσκεκλημένων θα κυμαίνεται από 3 έως 10 ημέρες.

ΣΤ) 10 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινα δωμάτια για τρίκλινη χρήση με πρωινό (10 νύκτες Χ 3 άτομα), στο διάστημα από 3 έως 12 Μαρτίου 2017, σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων, σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 1,5 χιλιόμετρο, μετρούμενο σε ευθεία γραμμή πάνω στο χάρτη, από την έδρα του Φεστιβάλ στο κτίριο Ολύμπιον. Η διάρκεια παραμονής των προσκεκλημένων θα κυμαίνεται από 3 έως 10 ημέρες. Οι προσφερόμενες διανυκτερεύσεις θα πρέπει να είναι σε ξενοδοχεία προσβάσιμα και κατάλληλα για τη φιλοξενία ΑΜΕΑ.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι