Δήμος Πλαστήρα: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Χ.Κ. Αγράφων

26-12-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Αγράφων Λίμνης Πλαστήρα θα προκηρύξει ο Δήμος Πλαστήρα. 

Η προς εκμίσθωση έκταση του Χιονοδρομικού Κέντρου ανέρχεται σε 149.546,99 τ.μ., ιδιοκτησίας σε ποσοστό 100% του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο που βρίσκεται στη θέση «Λιβάδι» της Τοπικής Κοινότητας Πεζούλας της Δημοτικής Ενότητας Νεβρόπολης Αγράφων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα θα εκμισθωθεί για χρονική περίοδο δέκα ετών από την υπογραφή της σύμβασης.  Ο διαγωνισμός θα γίνει με τη κατάθεση σφραγισμένων προσφορών.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την διεξαγωγή της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των 3.600 ευρώ ετησίως, πλέον το αναλογούν ποσοστό χαρτοσήμου, καθώς και κάθε άλλο ισοδύναμο τέλος ή φόρος ισχύει ή που τυχόν θα θεσπιστεί.

Ο Μισθωτής οφείλει το σύνολο των μισθωμάτων σε περίπτωση αποχώρησής του από το Μίσθιο-Επιχείρηση σε χρόνο πρότερο της λήξης της Σύμβασης Μίσθωσης. Επίσης, ευθύνεται σε καταβολή πλήρους αποζημίωσης για πρόωρη λύση της σύμβασης, η οποία ορίζεται στις 10.800 ευρώ. Επιτρέπεται η ανάρτηση κινητών διαφημιστικών πινακίδων ή πανό ή ανάπτυξη διαφημιστικών στοιχείων (ομπρελών, καρεκλών, τοτέμ κ.λ.π.) στους χώρους των μισθίων και πέριξ αυτών, εφόσον δεν κωλύουν, προσβάλλουν ή προκαλούν αλλοίωση του περιβάλλοντα χώρου. Το δικαίωμα ανάρτησης διαφημιστικών πινακίδων και στοιχείων ανήκουν αποκλειστικά στο Μισθωτή, ο οποίος και δύναται να διαχειρίζεται διαφημιστικά το Μίσθιο-Επιχείρηση.

Ο Μισθωτής παρέχει στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα το δικαίωμα εγκατάστασης εξοπλισμού και υλοποίησης έργων και εργασιών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου που θα πραγματοποιηθούν με έξοδά του. Απαγορεύεται ρητά η κατασκευή οποιοδήποτε μόνιμου ή άλλου κτίσματος εντός του Μισθίου-Επιχείρησης. Στον όρο “κτίσμα” περιλαμβάνεται κάθε κατασκευή μόνιμη ή μη, ανεξαρτήτως υλικού κατασκευής, η οποία δεν προϋπάρχει ήδη στις προς εκμίσθωση εγκαταστάσεις του μισθίου. Ιδιαίτερα, απαγορεύεται ρητά η κατασκευή ή και τοποθέτηση “κιόσκι”, “σκηνών” κ.λ.π., τα οποία θα χρησιμεύουν ως έδρα οιασδήποτε δραστηριότητας, ακόμη και αν αυτή συμπληρώνει δραστηριότητα του μισθωτή.

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια