Διαγωνισμός για εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο

13-12-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του υπουργείου Παιδείας απηύθυνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με τη μετάβαση, τη διαμονή και την επιστροφή μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών προς και από το Στρασβούργο.

Ειδικότερα, απηύθυνε πρόσκληση στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA σε Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ, να καταθέσουν σφραγισμένη προσφορά στην Περιφερειακή Διεύθυνση (Τέρμα Σισμάνογλου, Τ.Κ. 69100, Κομοτηνή, 1ος όροφος, υπόψη κ. Τσιωνά) έως τις 17 Ιανουαρίου 2017, ώρα 1.00 μ.μ.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση θα εκπροσωπηθεί από 24 μαθητές Λυκείου και 2 συνοδούς εκπαιδευτικούς, στην Ημερίδα EUROSCOLA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 23 Μαρτίου 2017. Η χρονική διάρκεια της μετακίνησης θα είναι 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις 22,23 και 24 Μαρτίου 2017), για τις οποίες πρέπει να κατατεθεί ημερήσιο πρόγραμμα των μετακινούμενων (ξεναγήσεις, επισκέψεις σε μουσεία, εκδηλώσεις κ.λ.π.). Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης και να είναι κατηγορίας 3 αστέρων ή 4 αστέρων. Τα δωμάτια των μαθητών να είναι δίκλινα ή τρίκλινα και των συνοδών καθηγητών μονόκλινα. Το ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει καθημερινή ημιδιατροφή (πρόγευμα και δείπνο). Στην προσφορά θα υπάρχει το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου. 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων