Διαγωνισμός για τη σίτιση προσφύγων στο ξενοδοχείο Αίγλη στις Θερμοπύλες

19-09-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Εκπαίδευσης ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, θα διενεργηθεί διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης με έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές για την ανάδειξη μειοδότη για τη σύναψη σύμβασης παροχής πλήρους διατροφής 500 προσφύγων στη δομή φιλοξενίας του ξενοδοχείου «ΑΙΓΛΗ» στις Θερμοπύλες.

Η διαδικασία όπως αναφέρεται λόγω κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης (μεταναστευτικές - προσφυγικές ροές), καθιστά αδύνατη την τήρηση των προθεσμιών που προβλέπονται για τις διαδικασίες διαγωνισμού της υπάρχουσας νομοθεσίας.

Η τελική επιλογή παρόχου των υπηρεσιών θα γίνει με κριτήριο αποκλειστικά τη χαμηλότερη τιμή. Κατάθεση Φακέλου συμμετοχής στο διαγωνισμό με την οικονομική προσφορά τις τεχνικές προδιαγραφές και τα απαραίτητα δικαιολογητικά γίνεται στο ΚΕΥΠ/4ο ΕΓ, Στρατόπεδο «ΤΣΑΚΑΛΟΥ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ» Παγκράτι Λαμίας, μέχρι 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία του ΚΕΥΠ/4ο ΕΓ. Η εκτιμώμενη δαπάνη ανέρχεται σε 88.050 ευρώ με ΦΠΑ και τις προβλεπόμενες κρατήσεις για τις προμήθειες του Στρατού Ξηράς. Οι ποσότητες δύναται να αυξηθούν έως15% ή να μειωθούν έως 50% επί των εκτιμώμενων ποσοτήτων. Το μέγιστο κόστος ημερήσιας σίτισης ανά άτομο ανέρχεται στα 5, 87 ευρώ.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι