Δήμος Αλμωπίας: Διαγωνισμός για ξενοδοχειακές κλίνες

30-07-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η εταιρεία Λουτρά Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από ξενοδοχεία για το έργο  «Διαμονή -σίτιση και μεταφορά στα Λουτρά για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων -λουτροθεραπείας- πηλοθεραπείας για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες για το έτος 2016».

Πρόκειται για την εξυπηρέτηση από ξενοδοχειακή μονάδα 500 ατόμων ηλικιωμένων αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων που εντάσσονται στο πρόγραμμα Λουτροθεραπείας που εφαρμόζει το υπουργείο Εργασίας κατά τη χρονική περίοδο από 12/08/2016 έως 07/10/2016.

Το κόστος διαμονής-σίτισης ορίζεται σε 17 ευρώ κατ' άτομο ημερησίως συμπεριλαμβανόμενου και του Φ.Π.Α.

Η ίδια συμμετοχή ανά άτομο είναι 8 ευρώ, η οποία θα καταβληθεί από τους ιδίους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. στον ανάδοχο της εργασίας (ιδιώτη, εταιρία ή κοινοπραξία) για την είσπραξη του οποίου ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε».

Η ξενοδοχειακή μονάδα υποχρεούται να διαθέτει στους ωφελούμενους του προγράμματος τον απαραίτητο αριθμό επιπλωμένων δίκλινων ή μονόκλινων δωματίων με πλήρη διατροφή για το χρονικό διάστημα ισχύος της σύμβασης. Το κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιαίτερο λουτρό, καθώς επίσης ατομικό ή κεντρικό κλιματισμό. Η αποζημίωση για τη χρήση κλιματισμού ενσωματώνεται στην τιμή συμμετοχής του κάθε ωφελούμενου του προγράμματος και δεν επιβαρύνεται για αυτό με επιπλέον χρήματα ο δικαιούχος.

Το τουριστικό κατάλυμα παρέχει καθημερινή καθαριότητα δωματίων και κοινόχρηστων χώρων, καθώς και αλλαγή ιματισμού (πετσέτες, σεντόνια κλπ) σύμφωνα με τις διατάξεις της τουριστικής νομοθεσίας. Η εξασφάλιση διατροφής γίνεται με μέριμνα του «Παρόχου» εντός ή πλησίον του τουριστικού καταλύματος, και περιλαμβάνει απαραίτητα πρωινό, γεύμα και δείπνο σε επαρκείς ποσότητες, ίδιο με εκείνο που προσφέρεται στους άλλους πελάτες του καταλύματος, φροντίζοντας τόσο για την ποιότητα όσο και για τους όρους της υγιεινής. Η παροχή πρωινού γίνεται υποχρεωτικά εντός του χώρου του τουριστικού καταλύματος. Η μετακίνηση των ωφελούμενων προγράμματος προς τα ιαματικά λουτρά, όταν αυτά βρίσκονται σε απόσταση από το χώρο διαμονής τους, γίνεται με μεριμνά του «Παρόχου».

Δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις αυτών, που έχουν αντίστοιχη εμπειρία στην εκτέλεση της εργασίας «Διαμονή -σίτιση και μεταφορά στα Λουτρά για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων-λουτροθεραπείας-πηλοθεραπείας για άτομα Γ ηλικίας (ΚΑΠΗ)», δηλαδή επιχειρήσεις διαμονής και εστίασης δυνατότητας φιλοξενίας τουλάχιστον 30 ημερών, που δραστηριοποιούνται σε απόσταση το μέγιστο 5 χιλιόμετρα από τις εγκαταστάσεις της Λουτρόπολης.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφες σφραγισμένες προσφορές, οι οποίες θα κατατεθούν στην επιχείρηση «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» έως και την 02/08/2016 και ώρα 12.00 μ.μ. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφανθεί την ίδια ημέρα σχετικά με την επιλογή προσωρινού μειοδότη.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ