Δήμος Πύδνας: Μίσθωση παραθαλάσσιας έκτασης

30-07-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού  θα διενεργήσει  φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικής παραθαλάσσιας έκτασης για άσκηση τουριστικών δραστηριοτήτων και αναλυτικά τμήμα έκτασης 10.060 τ.μ., τμήμα έκτασης 4.410 τ.μ. και τμήμα έκτασης 2.700 τ.μ. ως ενιαίο σύνολο  στην περιοχή που βρίσκεται βόρεια στο πάρκο των Αλυκών στα όρια με το αγρόκτημα Μακρυγιάλου.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται για χρονικό διάστημα οκτώ ετών από την υπογραφή της σύμβασης και με δυνατότητα παράτασης. Δικαίωμα συμμετοχής στην Δημοπρασία έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της διακήρυξης και δεν έχουν καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού. Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί κατ΄ αρχήν μόνο δημότες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Η δημοπρασία θα  γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου τη Τρίτη 9 Αυγούστου και ώρα 11.00 π.μ.  Σε περίπτωση κατά την οποία η δημοπρασία αποβεί άγονη, θα επαναληφθεί σε μια εβδομάδα, δηλαδή τη Τρίτη 16 Αυγούστου  και ώρα 11.00 π.μ., στον ίδιο τόπο και έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι. Ως κατώτατο όριο ετήσιου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 4.000 ευρώ. Ο μισθωτής υποχρεούται να λειτουργεί νόμιμα το ακίνητο, αποκλειστικά και μόνο για την άσκηση τουριστικών δραστηριοτήτων και σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις . Υποχρεούται να προστατεύει και να συντηρεί τις εγκαταστάσεις του καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο, ευθυνόμενος για την προστασία και περιποίηση του πρασίνου( κούρεμα , πότισμα , καθαρισμό κλπ ) και την καλή καθαριότητα όλου του χώρου .

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων